Tynecotstraat 26 - 8980 Passendale (10km van Ieper)

West-Vlaanderen -België 

+32/494065626 - info@deklaproos.com - www.deklaproos.com 

 

 

 Update Corona-Maatregelen  

 

14/06/2020

Beste gasten,

Vanaf morgen wordt het toerisme nog wat meer uitgebreid. De grenzen van de buurlanden worden terug open gesteld. Wij zijn blij onze Nederlandse vrienden weer te mogen verwelkomen. Spijtig genoeg is het nog te vroeg voor het Verenigd Koninkrijk. Wij hopen dat de crisis daar ook stilaan tot een einde kan komen.

De eerste boekingen komen traag maar zeker binnen. Wij zien het nog steeds positief en hopen volop op binnenlands toerisme en Nederlandse gasten.

Wij hebben de B&B goed voorbereidt met een ontsmettingszone in de inkomhal.

Bij ons valt het natuurlijk goed te regelen daar wij maar 1 appartement verhuren en er geen bubbels kunnen gemixt worden. Dit is zeker een geruststelling.

B&B 'De Klaproos' wil u helpen zonder zorgen op vakantie te vertrekken!

Het voordeel is alvast dat wij slechts 1 appartement verhuren.

U beschikt over uw eigen keuken, badkamer en terras.

Overbodig textiel wordt verwijderd. Bed- en badtextiel wordt gewassen door de wasserij. Er wordt een mondmasker voorzien als U dat wenst.

Een welkomstdrankje kan buiten op het terras of in de patio dit om de 1,5 meter te respecteren.

Indien U ontbijt wenst zal deze bereidt worden met het dragen van een masker en handschoenen. Nadien wordt alles verpakt. U kan ook kiezen zelf u ontbijt te voorzien, er zijn uitstekende bakkers in het dorp.

De lockdown zorgde ook voor een boost aan take-away in onze lokale restaurants en buurtwinkels. De meeste horeca zijn weer open. Ook daar doe je er goed om je restaurantbezoek vooraf te reserveren daar de plaatsen beperkt zijn.

De militaire begraafplaatsen en monumenten bleven steeds te bezichtigen.

Musea werken met een reservatiesysteem. Best vooraf een ticket reserveren. 

Fietsen (e-bikes, stadsfietsen, tandem) worden voor U gereserveerd bij www.zonnebeke.bikes indien u dit wenst. Alle fiets- en wandelkaarten zijn gratis te gebruiken op de B&B.

Reserveer alvast uw vakantie! WE ZIJN OPEN

Bekijk ook de voordelige midweek en weekprijs.

www.deklaproos.com

info@deklaproos.com

indien de coronamaatregelen toch weer verstrengd zouden worden annuleren wij zonder probleem of prikken een nieuwe datum.

 Een fijne zomer, Marijke

 

Contact