Tynecotstraat 26 - 8980 Passendale (10km van Ieper)

West-Vlaanderen -België 

+32/494065626 - info@deklaproos.com - www.deklaproos.com  

01/11/2020

Beste gasten,

De laatste maanden waren moeilijk. Wij denken aan iedereen die werkt in de zorg, poetsdienst en de voedings- en transportsector... Wij leven mee met iedereen die getroffen werd door ziekte of die iemand verloor. We denken aan iedereen die werkloos werd of van wie hun zaak ten onder ging. Laten we vooral heel goed voor elkaar zorgen en altijd iets van hoop blijven houden. 

 

Wegens het einde van de herdenkingen WOI, de komende Brexit en corona zijn het aantal bezoekers op Tyne Cot volledig gekelderd. Daardoor besliste de gemeente om het dagelijkse beheer van het bezoekerscentrum Tyne Cot, voortaan op zich te nemen. Na 14 jaar ging ik eind dit jaar dus werkloos worden. Ik besef dat ik bijzonder gelukkig mag zijn komende week te kunnen starten als opvoeder.

Dit betekent ook dat de B&B wel nog kan blijven bestaan. Om het organisatorisch rond te krijgen zullen er wel enkele aanpassingen gebeuren. Zo verhuur ik nog enkel midweek, week en weekends. Er kan nog steeds een luxe-ontbijt aangevraagd worden maar dit wordt voortaan uitbesteden aan een lokaal bedrijf. Het is zeker zo dat kwaliteit en het lokale product centraal blijven staan. U kan verder ook kiezen om zelf je ontbijt te voorzien aangezien er een keuken is op de B&B. Zoals u zelf verkiest. 

Zelfs met een soort lockdown waar we momenteel ons in bevinden is het (binnenlands toerisme voorlopig) nog steeds mogelijk. U kan dit uiteraard enkel met je eigen bubbel (4 personen maximum) doen. Fietsen, wandelen, een bezoek aan een begraafplaats, ..,  genieten van een take away of zelf iets koken. Relaxen op de unieke plek dat de B&B toch is. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen.

Take Care,

Marijke

Reserveer alvast uw vakantie! WE ZIJN OPEN

Bekijk ook de voordelige midweek en weekprijs.

www.deklaproos.com

info@deklaproos.com

Indien de corona-maatregelen toch weer verstrengd worden annuleren wij zonder probleem of nog beter, prikken we een nieuwe datum.

 Take Care, Marijke

 

Lekker leven._#braai #broodjeszijngelukt
When the braai is on Vuyo the cat is alw
Contact

Bedankt voor de inzending!